Käytiin Toivon kanssa asioilla,Kelalla,pankissa. Alku oli sähellystä ja kohellusta mutta makkaran mahti on voimakas joten saatiinhan sitä koiruudelle kuulevat korvat ja näkevät silmät Silmänisku

Uutena asiana tuli vastaan liukuportaat Tiimariin mennessä. Hetki ihmeteltiin portaiden alapäässä moista kapistusta ja sitten vaan kyytiin..voi hurrrrja kun hiukan pelotti,ei toinen tiennyt miten asettaa tassunsa joten pidin Toivosta napakasti kiinni ettei lähde koheltamaan. Ylös päästiin ilman suurempia traumoja,hetken tauotus ja huokaus ja sitten mentiin samat portaat alaspäin,hiukan pelotti vieläkin mutta malttoi seisoa aloillaan. Lisää vaan kaikenlaisia harjoitteluja niin hiljaa hyvä tulee,mikäs kiire meillä,otetaan toistoa toiston perään pala kerrallaan.

Ja taas havahduin huomaamaan että kontaktia meidän täytyy harjoitella vielä paaaaaaaaaaaljon..

Eilen illalla saatiin Petran kanssa nauraa mahat kipeäksi kun Toivo ja Maisa piti joka-iltaista keskinäistä leikkihetkeään. sohvalle,alas,pöydän ympäri,sohvalle,alas jnejne. milloin Maisa edellä ja Toivo perässä ja välillä Toivo edellä ja Maisa perässä. ja kyllä on varsinainen tättähäärä tämä kani,Toivo haukotteli hyvin leveästi niin Maisa tunki päänsä sen suuhun !! ja heti perään monotti tassuillaan Toivoa kuonolle,koiruus oli hetken että TÄH?!

pikaisen spurttailun jälkeen tämä sama toistui,Toivo taas haukotteli ja taas Maisa tunki päänsä sen suuhun !! täytyypä kysyä joltain viisaammalta mikähän tässäkin on takana..kerran ymmärtää että se saattoi olla hassu sattuma mutta saman tapahtuessa toisen kerran,on aika ??-olo. Katsotaanpas toistuuko sama tänäiltana..