Eilen otettiin aikalailla rauhallisesti,muutaman x äänitreeniä jotka meni ihan ok ja lenkkeilyä kaksin ja koirakaverin seurassa.

Tänään pari x ääniharjoituksia ja lisänä temppuilua. Toivo on opetellut sormien näyttöä - tökkää pyydettyä sormea. Pitkään aikaan tätä ei olla kokeiltukkaan ja eipä se enää kovin hyvin muistissa ollutkaan =)...Sanoin "peukalo",sen se tökkäisi mutta kun sanoin "etusormi"se alkoi kiireellä tökkiä vuorotellen kaikkia sormia..eli palataan opeteuksen alkuun ja pieni sipaisu voita sormenpäähän ja opettelemaan sormet uudestaan,tässäkin naksutin on oiva .

"Kieri"sanan se on oppinut hyvin,menee ensin maahan ja siitä kierähtää sanan kuultuaan selän ympäri makuulla,vielä pitää kädellä näyttää liikettä mutta kerta kerralta kädenliikettä pienennetään ja pyritään nopeampaan kierähdykseen.

Hokasin sitten myös etten ole opettanut Toivolle tassua .. pitäähän nyt koiran se osata ! Otin taas naksun avuksi,Toivo istui ja sitten ojensin käden ja odotin mitä Toivo tekee..ensin se istui ja katsoi katsomistaan,kokeili tökätä kättä,tuijotti taas,nuoli kättä,tuijotti,tökkäsi kättä (oli pokassa pitelemistä..)kunnes nosti etutassunsa jolloin heti Naks. Toiseen kertaan liitin jo sanan MoiMoi mukaan ja niimpä vaan sen jälkeen koiruus tarjosi tassua reippaasti kun sanoin MoiMoi.

Meillähän on Maisa-kanin häkin ovi auki yleensä aina kun vaan kotona ollaan ja pupu saa vapaasti liikuskella,yleensä se ei keittiötä pidemmälle mene. Istuskelin kahvilla keittiössä ja aloin seurata kaksikon touhuja. Toivo makoili lattialla ja Maisa loikkasi sen selän yli,sitten palasi sen kuonon eteen ja taas kun Toivo haukotteli(rauhoitteliko se itseään vai kania..?)niin Maisa työnsi päänsä sen suuhun. Tästä on ihan pakko muistaa kysyä joltain viisaammalta !! pitkän aikaa ne sen jälkeen olivat naamakkain ja tuijottivat toisiaan, ihankuin olisivat "keskustelleet",siitä tilanteesta sainkin huonolaatuisen kännykkäkuvan napattua1290784811_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

kerkesi vaan Toivo mokoma kääntää naaman päin kännykkää..

Nyt iltalenkin jälkeen on aika rauhoittumisen ja tyynyn lussuttamisen ,sitä Toivo on tehnyt pennusta asti ..

Ja enää viikko kun olisi seuraava mätsäri,johan tuosta edelliskerrasta onkin aikaa. Pitänee vähän muistin virkistämiseksi reenata seisomista ja ravaamista mutta  mätsiin mennään kuitenkin pitämään hauskaa ja mokaamaan itseni ..