Olisipa pitänyt olla hiljaa siitä JEEJEE sohvasta...kekkashan se poika taas että sitä on hauska nutuuttaa..samaten kun laiteltiin vähän joulukoristeita niin Toivon mielestä niitä oli ilmeisesti liikaa.. OMG..mutta jätti onneks jokusen paikalleen ..

Treenejä ollaan pidetty ja edistyttykkin. Ovikellosta on tarralappu poissa ja ovikello menossa jo puolivälissä eteistä (kovasti kohti ulko-ovea),poika ilmoittaa aika hienosti jo että hopihopi,ovikello soi ja jopa melkosen nopeeta viekin äänen luo. ja tökkää lattialla olevaa kelloa. Muutaman kerran ollu varmaan sitä mieltä että kello ei liiku tarpeeks nopeeta ovea kohti kun kuonolla pökkäsee sen ovea kohti..

Salessakin ollaan pari x käyty ruoka-ostoksilla. vaikka nenä kovasti käy niin ei hösellä ( no pari sutimiskertaa piti :/ )ja malttaa kontaktia ottaa ja istuakkin pyydettäessä. Jos ensiviikolla lähtisi taas kokeilemaan keskustaan liukuportaitakin,Anttilan tai Prisman liukuportaat on lempeämmät kuin Tiimarin eli nokkaa sinne sitten vaan.

TOKO-kurssikin on sitten varattu ja tammikuuta kovasti odotellaan. No kunhan ensin Joulun yli päästään ja Uudenvuoden vastaanoton - ottaakohan koiruus paukuttelut yhtä lunkisti kun viime vuonna?,toivotaan.

Toivon painokin on noussu liki 13,5 kiloon. Ruokahalut on kasvanut ja ronkelointi vähentynyt,tosi hieno homma ! puoli kiloo saa tulla vielä niin sitten on tää emäntä tyytyväinen tuon massaan,sirorakenteinenhan se muutenkin on.

Täällä on nyt vauhtia ja säpinääkin,saatiin Leksa-pehko hoitoon tiistai-aamuun asti. Ja Tohveli tykkää..tosin taitaa se pienesti olla mustis tai jotain kun Leksa ruukaa majoittautua tuonne Maisan häkin viereen :P,Toivo härkkii välillä Leksaa ja saa jopa innostumaan takaa-ajoleikkiinkin. Kunnes taas Leksa ottaa ja menee Maisan luo. Maisan ollessa vapaana saa molemmat kyytiä ja taasen vastavuoroisesti Maisa saa märkiä pusuja päähänsä. Katsotaans millainen säpinäilta luvassa..