Leksa on "rakastanut" Maisan ihan uuvuksiin,ilmankos se ei tänään olekkaan tullut ollenkaan häkistään ulos,eihän se oo kivaa kun on letti sekas ja olo hyvin märkä ja nuoltu =) "thumb_1291627545.png Maisaaaa,tuu uloooosss..."

thumb_1291628478.png " EN TUU !!"

Muutoin pojat on keskenään riekkaisseet,jopa sisätiloissa yllinkyllin. Leksa on kyllä ollut myös hyvä "häiriökoira" Toivoo opettaessani. Ovikelloon se sanoo HAUHAUHAU mutta Toivo ilmaisee ovikellon normisti ja vie äänen luo. Siis tuon langattoman ovikellon,normi-ovikelloo Toivookin kommentoi välillä HAUHAUHAU... Eilen Tohveli yritti kovasti kertoo jostain äänestä mulle,se vaelsi edestakaisin,sanoi "hähähähähähähä" ja raapi ja vaelsi mutta kun ei osannut viedä minkään luo niin en palkannut sitä. Ilmeisesti ulkoa kuului jotain mielenkiintoisia ääniä?joita minä en kuullut sillä koira rauhoittui kun en sen kummemmin reagoinut.

thumb_1291628028.png Poikien kokoeron huomasin oikeastaan vasta tästä kuvasta =),eihän noilla ole kuin reilu 10cm korkeuseroa mutta Leksan mahtava turkki sitten tekee Toivosta entistä pienemmän ja siromman. Mutta ruokamäärä molemmilla on sama joten sama se kumman kiposta sitä syö kun molemmissa on samaa sapuskaa ja samanverran =).

Koirapuistoon nuo pitää viedä riehumaan,Toivolla alkaa olla sen verran taas patoutunutta energiaa joka on päästettävä pihalle. Saa Maisakin huokaista sen ajan ;)..