Edelleen ollaan sekaisin Coolmutta senpä tähden onkin otettu aikalailla iisisti turhia hötkyilemättä. Mitään uusia juttuja ei olla opiskeltu,ei olla edes tottisteltu lukuunottamatta hyvin menneitä käyttäytymistapoja - niitä iloisesti kehuttu ja välillä namilla palkattu.

Äänitreeniksi näkyy riittävän tälläerää se että palkkaan hyvin ilmoitetut normaalit päivittäiset 3-7 ovikellon/kännykän soittoa,ne poika kotona ilmoittaa kiitettävän hyvin,jopa silloinkin kun äänen kertomisesta palkkaan vain HYVÄ-kehulla ja äänen luo viemisestä naksulla ja namilla. Langattoman ovikellon ääntä eilen muutaman x harjoiteltiin ja sekin meni ihan ok,hetken mietti ennenkuin toimi.

Nämä kivat -20 pakkaset tuli ja jo -15 huomasin että poika tarvii takin JA tossut. Alkuun se vaan näkyi olevan sitä mieltä että takki päällä EI voi MILLÄÄN tehä isompia hätiä ulos joten ne tuli parina yönä sisälle ( aargh)mutta eilen riemuvoitto !! - se kakki ulos vaikka oli pukeissa =D..ja onneksi tajus sen sen jälkeen että kyllä pukeissa voi tehä hätiäänkin. Tossut edelleen tuppaa pikkuisen olla jotensakin "halvaannuttavaa" sorttia,mutta ompahan viimeinkin meidän kävelylenkit oikein fantsun rauhallisia  Nauru (kyllä se tossuissakin osaa kulkea). Harmi vaan kun lenkit hiukan lyhentyneet kun meikäläisen selkäkunto on miinuksen puolella mutta kunhan edes jonkun kilsan saa köpöteltyä kerrallaan. ja ONNEKSI on tuota metsää vieressä paljon niin saa vapaana antaa spurttailla.

Naapurin IsoMustan ohituskin menee aika kivasti jo,ei enää sinkoo puolipaniikissa pakoon heti kun näkee ko.nöffin vaan mennään rauhaksiin mutta reippaasti kuitenkin ohi,pienesti pälyilee mutta ei hötkyile. jeejee (ja koputan puuta)

Cittarissa käytiin tänään taas kuljeksimassa,ihan ajatuksella että päätavoite on vain olla rauhallinen ja maltillinen ( siis koira :P)ja kyllähän Toivo menikin hienosti. JOPA ruokapuolella seikkailtiin pitkä tovi,nenä kovasti kävi liha-ja kalatiskien lähettyvillä mutta sutimisia ei tapahtunut. Kännykänkin taisi ilmoittaa sielläpuolen hyvin. mutta ans olla kun mentiin Mustiin ja Mirriin...siellä katosi koiralta näkö-ja kuuloaistit,vain nenä pelitti ja ei edes makkaralla auttanut houkutella ,kaikki muu oli paljon houkuttelevampaa. Kännykkäkin soi sen korvan juurella ja mitä koira tekee :O - tyynesti istahtaa ja autuaana rapsuttelee kaulaansa !! tehtiin kongo,panta-ja namiostokset ja kassalla kännykkä soi uudestaan - nyt se hokas että tarttis vissiin ilmoittaa. Oli vaan omasta mielestäni hiukan ponneton ilmaisu,sellainen "vähänsinnepäin hei sä soit" njoo..

Illalla koira pääsee suihkuun iltalenkin jälkeen,kummasti tuota hilsettä nostattanut pintaan ja taitaa karvanlähtöökin alkaa pukata. Johan tuosta edellisestä pesukerrasta taitaa puoli vuotta tullakkin. Suihkuahan Toivo EI rakasta vaikka vettä muuten rakastaakin(=uiminen)mutta saa poloinen tyytyä kohtaloonsa.. Jatkamme lunkkia päivien viettoja,antaa pojan rauhassa potea murkkuuttansakin ja käytetään hyväksemme pienikin "palvelualtis ja miellyttämisenhaluinen"tilanne jos sellaisia on tullakseen.