Nyt se vasta pakkasia piteleekin,hrrr...Toivokin juoksee jo sängyn alle pakoon kun uloslähtöä tehdään ja avaan kaapin missä tossuja säilytän. Ymmärrän kyllä että se mielummin ulkoilisi ilman tossuja mutta ilman niitä ei ulkoilusta tulisi yhtikäs mitään -30 pakkasessakaan :( . Pitää huijata poikaa - laittaa tossut toiseen paikkaan jemmaan ..

Rytmihäiriö-vaivaani tullut lisää selkyyttä ja nyt lienen hyvä aika alkaa opettamaan Toivolle uutta avustamisasiaa kuulemisen lisäksi. Pitää opettaa poika "hakemaan Petra" jos vaikka joskus sattuu tarvitsemaan tiukan paikan tullen kotona ollessa,lääkityksiä ja lisätutkimuksia odotellessa. On poika taas uutta oppinut lähipäivinäkin,sen suosikkipuuhaa aiemmin ollut mm.avata Petran bolero-paidan nyörit ja nyt Petra liittänyt siihen "avaa"sanan jolloin Toivo tarttuu solmussa olevasta narusta kiinni ja avaa paidan Hymy. Muuten taas otettu ihan iisisti opittuja juttuja treenatessa.

Toivo sai jo joululahjansakin =)

1293187564_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

Karhuntalja - jonka se suurelta osin on raastanut ja riepotellut rikki,sitä varmaan turhautti kun tällainen olemassa eikä ole sitä takkaa eikä tyttöystävää  =D

Päivää kohden rauhoitutaan,hirvenlihaa on saanut nauttia ja lyhyttä metsälenkkiäkin tehty. Illalla vielä herkkuruokaa,vielä yksi lahjapaketti jonka Toivolle lähetti musta Nappi-koira (mitähän jännää siellä on..) ja iltalenkkiä kirpeässä pakkassäässä .

* RAUHAISAA JOULUA KAIKILLE JA MUISTAKAA MYÖS YSTÄVIÄMME JOTKA EIVÄT  ENÄÄ OLE LUONAMME *

1293187965_img-d41d8cd98f00b204e9800998e