Tuli se leffa mieleen kun eilen iltavuorosta kotiuduin..monta päivää siinä menikin ettei Toivo ollut tehnyt yhtikäs mitään tuhotyötä ja pitikin mennä ääneen kehumaan.. Eilen oven jo avattuani tiesin että nyt on jotain tehty. Vaikka monet sanoo ettei koira TIEDÄ tehneensä väärin kun tuhoja tehnyt niin olen huomannut että aina silloin kun Toivo ei ole tehnyt tuhoja,se tulee ovelle haukotellen ja venytellen vastaan kun kotiin tulen ja sitten taas kun koira ON tehnyt tuhoja,se ei tule ovelle vastaan. Että otappa siitä selvää..

Sohvapaakani kärsinyt kovia,siinä sitten jo ääneen sadatellen Petran lumilapiolla lappasin suoraan jätesäkkiin sohvan täytteitä =( eli kyllä joudun taas sohvaostoksille..kunhan tuo on kaluttu loppuun =D. samoin pari kukkaa levitelty multineen olkkarin lattialle,no tekihän ne kukat jo muutenkin kuolemaa..

Se sisälle pissiminen on sitten aivan saletisti merkkailua. Nyt kun meillä on käynyt taas muutama koirakaveri kylässä niin sama on toistunut Toivon osalta,se on esim.leluja vahtiessa kusta lorauttanut. ja tämä pissiminen tapahtuu siis aina kun on kaverikoira kylässä. Jotta mitähän tähän keksisi? koira hihnassa aina kun kaveri kylässä?? aika hankalaa. tarvii kysyä taas viisaammilta neuvoa..

Ruokakauppoja ja muitakin liikkeitä ollaan käyty morjenstaan,lähikauppaan meno alkaa olla jo rutiinia eikä edes jännitä enää kun Tohveli menee hienosti. Lidlistä meinattiin saada häätö,Petra oli mukana ja reissun jälkeen tyttö tokaisi ettei enää ikinä lähe mun kanssa sinne kun hävettää =D (lähinnä se kun ihmiset tuijotti =)). Tomera myyjätäti tuli sanomaan ja kerkesi selitellä ummetlammet "ettei koiraa saa tuoda ruokakauppaan kun täällä on elintarvikkeita ja ihmiset voi pelätä jnejne" ja onneksi on jo se "kulkulappu"jossa selitetään Kuulokoiran virka ja koulutuksentarve kera kaikkineen.Täti lukaisi lapun ja tuumasi että tämähän on sitten asia erikseen,sitten ei mitään ja marssi pois paikalta. Itsellekkin tuli tuon jälkeen jonkinsorttinen aristus? lähteä taas liikkeisiin mutta asiaa pohdittuani pakkohan se on vaan sisukkaasti jatkaa ja vieläkin enemmän ottaa Toivoa mukaan. Sehän se tarkoitus onkin että joskus aikanaan kun tulen tarvitsemaan Toivoa monessa asiassa päivien kulussa niin missään ei saa periksi antaa.

Alkuvuodesta alkaa meillä myös ohitusharkat =). Netin kautta pongailin ihmistä joka kaipaa remmirähjälle koiralleen treenikaveria ja sovittu yhteisistä treeneistä,porukkaan ollaan saamassa muitakin jo mukaan. Toivohan ei ole remmirähjä mutta treeniä sekin kaipaa jotta kulkisi nätisti sivulla vain minut huomioiden eikä haluaisi joka koiraan tutustumaan/ meinaisi lyödä maihin/kaartelisi pakoonpäin remmirähjääjiä.Ja varsinkin kun yhdellä on IsoMusta ;). Tämä tulee siis olemaan meille kaikille avuksi tällainen porukkatreeni,jokainen hyötyy jotenkin.

Ensiviikolla alkaa myös tottis,ensin teorialla ja seuraavalla viikolla jo koiruus mukaan treeneihin,että mä odotan innolla.

Uusi Vuosi ja uudet Kujeet siis lähenee. Me lähdetään tajutonta rakettien pauketta ja valojen välkkymistä pakoon maalle korpeen,iltavuorosta pääsen huomenna aiemmin lähtemään ( Kiitos Rakas Pomo kun ymmärsit ),napataan koira kotoo mukaan ja menoksi.Maisa-parka pitää jättää kotiin,naapurin hellään hoivaan,toivottavasti se ei kamalasti pelkää pauketta.

ONNEKASTA UUTTA VUOTTA!