Toivosta tuli keskiviikkona isoveli kun emänsä Sari pyöräytti 6 pentua,3 tyttöä ja 3 poikaa. Ja vaikka kuinka himottaisi ottaa veikka/sisko niin pidän järjen päässäni,ei ihan tähän ryssäkkään haluaisi toista samanlaista touhottajaa vaikka pennut onkin niiiiiin iiiiiihania riiviöitä Nauru.

Toivolla tarvitsee nyt rajoittaa tuota lumen syöntiä ihan kunnolla ( sula lumi pian pois!!!!) kun se koiraseurassa vapaana ollessaan tuppaa sitä natustaa urakalla syystä että?? mutta se aiheuttaa sellaiset kusirumbat sitten että oksat pois..yksi ilta se käppäili asunnossa ja samalla lorotteli kulkiessaan,sinkoili sängynkin alle ja pissaili siellä allensa. ja tulehdusjuttua en epäile olevan koska tuota samaa pissirumbaa se pitää aina syötyään lunta :( . Tuolloin juostiin ulkonakin tunnin välein ja sitä pissiä piisasi..hermot muutenkin kireällä tuona päivänä niin ei paljoa naurattanut.

Toisinaan koira kyllä siis nostaa verenpainetta mutta kyllä se söpösti nukahtaessa kainaloon,myös laskee verenpainetta.

Se meni ohi tuolleensa mutta jos alkaa toistumalla toistua niin pitänee kuitenkin tohtorin kautta mennä että onko sille tullut kenties pidätyskyvyttömyyttä mitä yksi eläintohtori jo vähän epäili. Toivottavasti ei..

Eilen käytiin tori-ja apteekkikierroksella,eläinkaupassa ostamassa lisää koulutusnamuja ja apteekissa. Useamman kerran peräkkäin Toivo on nyt liikkeissä käyttäytynyt todella mallikkaasti,kassalla/tiskillä odotellessa se istahtaa tai menee maate ja on muutenkin hyvin rauhallinen,se on sisäistänyt nyt että töissä ollaan iisisti eikä riehuta. Joskus ihan naurattaa että Toivon tuntien tuo on sille hyvin epänormaalia käytöstä :D,tosin hyvin suotavaa Kuulokoiran virkaa ajatellen. Ruokakaupoissa se vielä hajustelee mutta ei vetämällä vedä vaan malttaa kulkea sivulla. Onhan moinen paikka nuorelle tohottajalle todella vaativa paikka,pitäisi olla välittämättä ihanista ruuantuoksuista.Vajaan parin viikon päästä tavataan taas kouluttaja torilla ja torikierroksen merkeissä,mukavaa.

Palohälyttimen ääneen Toivo jo reagoi hyvin,toisinaan saattaa hetken miettiä pitäisikö tuo ääni ilmaista mutta kyllä se yleensä tökkää tahi raapii. Olen kovasti yrittänyt nyt palkata sitä vaan tökkäys-ilmaisusta tai tassulla nätisti raapaisulla,pitää saada tuota "hyppään vasten ja raapaisen"ilmaisua vähemmälle,kivat kurakelitkin tulossa  :( ..