Kesän kynnyksellä jo ollaan.

Viime viikon perjantaina olimme ensimmäistä kertaa Toivon kanssa mukana Vanhustyön Ulkoilussa. Oli vaan muutama uloslähtijä kun samaan aikaan oli Kuninkaallisten häät menossa televisiossa niin ei asukkaat olleet halukkaita jättämään sitä väliin :) . Mutta mentiin me muutamat porukalla ja hienosti malttoi Toivokin kävellä mukana säheltämättä. Rapsuteltavana myös tietysti oli,kyllä se nauttiikin siitä huomiosta mitä saa.

Vappu vietettiin mökillä,hiukan oli koleaa ilmaa välillä,aurinko pilkahteli ja välillä ripsi lumihiutaleita ja vesipisaroita. Puusavottaa tehtiin ja Toivo kantoi oman kortensa mukaan = kuljetti halkoa ja silppusi sitä pitkin pihamaita.. Petran kanssa juoksentelivat maita ja mantuja,tekivät metsiin seikkailuretkiä,tanssivat wappumacarenaa tai jotain sen tyylistä..ja illasta kyllä uni maittoi kaikille. 

1304669148_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään olimme myös Ulkoilemassa,nyt jokaisella oma Ulkoilutettava ja muutaman kerran mietin lenkin aikana onkohan tuo koiruus kipeä kun niin rauhallisesti käveli vierellä koko lenkin ajan ja niin rauhallisesti oli mummojen rapsuteltavana. Mutta ans olla kun kotio päästiin..Kotona ootti palkkapallo (pieni vinkulelu joka on Toivolle kaikki kaikessa :) )ja sen kun sai niin rauhallisuus tiessään - iski mahoton Hepuli päälle. 

Eli se taitaa ymmärtää että tuolla palvelutalolla kun ollaan työssä,siellä ollaan iisisti. Sama homma kun Koulutuksessa-liivit päällä,sen mielentila muuttuu maltillisemmaksi. 

Koirapuistossa muutamaan otteeseen oltu viikon aikana,siellä meno on välillä hyvinkin päätöntä tahi jalatonta - yleensä siis hyvässä mielessä kun koirilla on niiiiiiiin hauskaa

1304669115_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja päivän päätteeksi tänään taas tallille Rollolla ajamaan ja ylläolevat Kaverukset saa taas painaa kieli pitkällä mukavan vapaanaolo-lenkin.