koiralla että emännällä..niin pipariksi mennyt koko viikko että olisihan tätä pitänyt jo osata odottaa kun niin pitkään menikin hyvin..

Ma-iltana lenkillä koirat kiskaisi ykskaks yllättäen ja sattui sopivasti olemaan hihnat oikeassa eli siinä kipeässä kädessä..no sehän meni siitä sitten entistä kipeämmäksi ja koirat sai kuulla *tana*kele..illalla vielä ruoka-aikaan Toivo hipsi Leksan ruokakupille (ja Leksa Toivon)ja mitä teki Toivo samalla kun söi..kusi allensa =O ..

Pariin päivään en treenannut Toivon kanssa sitten ollenkaan kun oma selkä kipeytyi ja olo oli aikasta äkänen ja hermostuneena ei toinna reenata,siitä ei hyvä seuraa. Toivolle se oli liikaa..? sohva ottanut kyytiä,samaten ke-na se taas yllätti kusemalla alleen kun koirakaveri-Pontus oli kylässä. Sattui olemaan Maisan lähellä ja silloin se kusta luikautti ja taas meikä =O .Eilen menin vielä työpaikalta lähtiessäni liukastumaan ja lentämään suoraan selälleni,siitähän muutenkin vikainen selkä ei tykännyt yhtään hyvää ja persauskin meni mustaksi ja oma olo taas aaarrghh..vaikka koitin olla ettei se haittaa Toivon kanssa oloa niin kai se jotain kuitenkin vaistoaa..

 Koiralla on korvat ollu hukassa oikeastaan kaiken suhteen,kyllä se pitkän mietinnän jälkeen on normaalit ovikello/kännykkä äänet ilmaissut mutta toooodella hitaanlaisesti reagoinut. Muutenkin tupannut tämän viikkoa olla " ei oma itsensä".

Tänään käytiin bussilla työpaikalla reenailemassa,oma mieli virkeempi mutta eipä se koiraan vaikuttanut..Petra oli apurina mukana ja bussissa koiruus ei reagoinut ollenkaan kännyn soittoon ennenkuin annoin merkin. Korvat oli tuollakin ihan hukassa,se vaan tuppasi säheltää..Kahvitellessa ilmaisi kyllä kännyn äänen mutta senkin pitkän mietinnän jälkeen.

Kotimatkalla aloin pohtia jotta onko tämä jonkinlaista kastraation "jälkivaikutusta"nyt..meneehän siinä oma aikansa ennenkuin hormonitasapaino moisen operaation jälkeen tasaantuu ja kuullut olen monelta taholta jotta kastraatio vaikuttaa joihinkin koiriin mitämitenkin ennenkuin tasaantuu. Nytkö on Tohvelin epätasapainon aika? Aiemmilla kastroiduilla uroksillani ei ole ollut mitään "epänormaalia"leikkausten jälkeen mutta koirathan on yksilöitä. Koitetaan ottaa nyt iisisti päivä kerrallaan,koiran oloa kuulostellenkin reenataan ja kyllä on Miialle asiaa jahka ensikerralla nähdään..