Vuosi vaihtui rauhallisesti. Olimme maalla koko viikonlopun,toki sielläkin vuoden vaihtuessa jokunen raketti räjähteli ja niistä Toivo ei ollut moksiskaan. Uskaltanen siis hyvillä mielin viettää seuraavan vuodenvaihteen kotona..

Lenkit on pojalla aika lyhkäsiä olleet johtuen emännän selkäkivuista mutta sitäkin enemmän sitten tallattu viereisen metsän polkuja vapaana Toivo eestaas juosten.Aivojumppaa on pojan kanssa harrastettu sitten enemmän,tahtoo vaan olla tällähetkellä korvat hiukan hukassa..vaikka känny soisi koiran korvien juuressa niin hetki menee miettiessä että pitikös hänen tehä jotain..tämä lähinnä silloin kun on "häiriöö" ympärillä. Elikkä enemmän vahvistusta ja vahvistusta.

Kokeilin myös mitä poika tekee kun ovikello soi ja olenkin vessassa,oven ollessa hiukan raollaan eli ei olisi ollut kuin kuonolla tönäisyn vaiva avata ovi..Toivo näki minun menevän sinne,kello soi ja mitä tekee koira..juoksee potkasemaan ovikellon päin ovea,sitten juoksee tökkäisemään Petraa =O ja juoksee ovelle. jeeh,lisätreeniä siis vaan .Onneksi Miia tulee jo parin viikon päästä käymään,saa kysellä neuvoja ihan kasvokkain  ja konkreettisesti näkien meidän "ongelmatilanteet".

Tänään oltiin mätsissäkin pitkästä aikaa. Mentiin hyvissäajoin sillä mielin että Toivo ehtii kohelluksensa koheltaa ennen kehiä ja rauhottua ja tekihän se niin mutta se ehti sitten myös tylsistyä joten kehässä sitten oltiin säheleitä Nauru. Seiso-käsky tarkoitti sen mielestä Istu ja namikäsi oli sen mielestä AnnaHetiMulleJustNyt,mutta meni se sitten ihan mukavasti kuitenkin. Monirotuisia oli 7 ja Tohveli voitti parinsa joka minun mielestä liikkui ja seisoi paljon kauniimmin kuin Toivo. Punaisen saaneita monirotuisia oli sitten 4 ja Toivo sijoittui kolmanneksi,jeejee. Nätti ruusuke ja lahjapussillinen luita palkinnoksi. Seuraavaa kertaa odotellessa..

Leksa-kaveri tulee huomenna taas muutamaksi yöksi hoitoon,pääsee pojat säheltämään ( taas sen minkä Leksa Maisan ihastelemiselta malttaa säheltää..). Lauantaina käydään Toivon kanssa tori-kierroksella,kaveri tulee siellä mukaan ja voisi kokeilla myös niitä Anttilan liukuportaissa kulkemistakin. Ja käydä ensimmäisen kerran jossain torikahvilassa kahvittelemassa,saas nähä onko kotiharjoituksista ollut mitään hyötyä( kotona koira hihnassa ja pöydän alla "asetu"käskyllä kun kahvittelen)..

Lähipäivinä perheemme myös kasvaa karvaisella kodinvaihtajalla ,tulee siis ihan perheenjäseneksi..Varmasti Toivo tykkää mutta uskon että ennenkaikkea Maisa tykkää..siitä lisää sitten ensikerralla =)