Lunta ja pakkasta,sitä jaksaa riittää..:(

1297840634_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vaikka talvesta tykkäänkin niin alkaa pikkuhiljaa ärsyttää kun ei pääse pitkille kunnon lenkeille ja Toivonkin puolesta "surettaa"kun se ei edelleenkään rakasta takkia ja tossuja..Yhden tossun meni vielä metsään hukkaamaan ja piti laittaa lasten villasukka tilalle,johan siinä pojan Ego kärsii =D

Ääni-treenit sujuu taas vaihteeksi ihan mukavasti,malttaa ilmoittaa kännykän soimisesta/viestistä jopa kaupassa ollessa,samoin kotona ja ovikellon ilmoittaa edelleen aika maltikkaasti. Muutoinkin on saanut korvia takaisin päähänsä,edelliskerran tottis-tunti meni yllättävän hyvin. Ja täytyypä muuten minunkin alkaa elää hetkessä eikä olettaa että kun viimeksi ei sujunut,niin ei suju nytkään.

Toivo yllätti varsin positiivisesti tottelemalla viimeksi. Oli kontaktissa seuraamista,ohittamista,paikallaoloa,avaimen etsintää,hyppyä ja mitä muuta mukavaa ja poika teki työtä iloisesti ja halukkaasti. Välillä toki piti kavereita kuikuilla ja lattiaa koittaa nuuskia mutta kaikenkaikkiaan motiivi kasvoi itselläkin. Ja kiitos tottisopen parin kullanarvoisen vinkinkin :)

Enää yksi treenikerta jäljellä ja sitten keskitymme kotitottistelemaan kera äänitreenin ja kavereiden kera ohitusharjoittelut jatkuu. Toivo edistynyt siinäkin,IsotMustat koirat ei ole enää ollenkaan HUI vaan menee ohi ja kävelee vierelläkin niinkuin muidenkin kivojen koirakavereiden kera kävelisi.

Mätsäreitä taas luvassa muutamia,edelliskerrasta viisastuneena mennään ihan loppukädessä vasta paikalle ja ilmoittautumaan,ei ehdi tylsistyä ja sitten alkaa koheltaa :)