Sunnuntaina meille tuli sitten toinen kani,itseasiassa kaksikin..tyttöpupu tuli kylkiäisenä etsimään uutta kotia ja se löytyikin samanailtana,tosin pupu muutti vasta eilen uuteen kotiinsa. Leijonaluppapoika Bondi 2-vee jäi meille. Kyllä oli Toivolla ihmettelemistä ;)1294821287_img-d41d8cd98f00b204e9800998e"siis täh"

Maisa oli alkuun ärrinmurrin kumpaakin kania kohtaan vaikka näkivät toisensa vain häkin kaltereiden läpi. Lolan lähdettyä päästin Maisan ja Bondin tutustumaan toisiinsa ihan rauhaksiin ja muutaman äkkispurtin jälkeen kumpikin tykästyi toisiinsa. Ensipusut vaihdettu,vapaana viipoteltu ja tuossa ne paraillaan vierekkäin lattialla päiväunosia ottaa :). Maisa taitaa olla onnessaan saadessaan lajitoverin. Bondi on myös todella reipas ja liikkuvainen pupu,se painelee ympäri asuntoo Maisa perässään,välillä lötkähdetään lattialle makaamaan tassut oikosenaan1294821461_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Toivollakin on nyt lystiä kun puput pistää vipinää tassuihinsa ja koiruus jaksaa pusuja jakaa tasapuolisesti. Bondi vaan on käytettävä eläintohtorilla huopaantuneen turkkinsa takia,ei auta minun yritykset selvittää kamman,saksien ja trimmerin avulla sen karvaa,pieneen taitaa koskeekkin kun vaikka on superkiltti ja hyvin käsiteltävissä niin kipeää se turkin selvittely tehnee kun puraisi jo vastalauseeksi.

Viikonlopun aiottu torikahvila-kierros jäi sattuneesta syystä tekemättä ja nyt taas kun olen sairaslomalla niin aikaa touhuta Toivon kanssa kyllä on mutta pidemmät lenkit saa muut tehdä Toivon kanssa,minä kykenen pienen matkan könkkäämään metsään/kentälle ja antaa siellä pojan vimmata vapaana. Suututtaa kun ei pääse kunnolla ja reippaasti itse kävelemään,selkä ei kestä ja jalka laahaa perässä :P ,Toivolla noita menohaluja taas olisi ihan urakalla..ääni-ja tottistreenejä tehtävä nyt urakalla. Huomenna on ensimmäinen tottistuntikin,saas nähdä mikä show siitä tulee.. Toivo varmaan toimii siellä ihan hyvin ( tai sitten ei :D )mutta omaa kunnon kestävyyttä epäilen..no,kaikki se kärsii kaikki se kestää.

Ja kävi tässä päivänä eräänä että Toivolla meni piuhat sekaisin? "katso" on sille aiemmin tarkoittanut kontaktinottoa mutta hiihaa- sanoin jossain tilanteessa Katso ja Toivo koski(siis tökkäisi kättä),sama toistui kokoajan :/ joten otettiin kontaktikäskyksi sitten Täällä koska edelleen Katso-sanalla se koskee =O,samoin tekee myös Koske-sanalla mikä pitääkin tehdä. sanat liian samanlaisia..

ja jippii,poika syö nappulaa !! sillehän ei aiemmin ole raksut kelvannu oikein muuten kun lattialle viskeltynä(=saalistus)mutta tämän viikkoa se on jopa omasta kupista popsinut ne ihan tosta noin vaan. Sehän syö enemmän liha/puuro yms juttuja kuin raksuja mutta hieno homma että nappulatkin jo kelpaa. Ja vaaka kiittää :) -  14 kg !! Nyt ei voi sanoa enää laihaksi.