Sitä ollaan sitten jo uuden Vuoden puolella. Vuoden vaihde sujui leppoisasti nukkuessa rakettien paukkeessa,pitkin iltaa kyllä odoteltiin koska Chico alkaa räyräyräy ( Toivohan ei paukuista ole moksiskaan) mutta PikkuPirpanapa yllättikin,se sanoi muutaman kerran kokeilevasti Ufv? ja siihen se jäi. Hieno homma,ei tarvitse seuraavalla kerralla varautua diapameihin tms 

 

Heti uuden vuoden päivänä menin itse sairaalaan osastolle ja maanantaina selkä leikattiin. Ja ihan turhaan hätäilin ja pohdiskelin kuinka äitini pärjää täällä tämän lauman kanssa,hienosti pärjäsi ja kaverit olivat varsinkin energiapommiToivon kanssa hyvin liikenteessä eli sai Toivokin rutkaasti kaipaamaansa liikuntaa. Itsellä vaan oli niin kovin kamala koti-ikävä,varsinkin koiria kohtaan kun en ole ennen ollut päivääkään erossa Toivostakaan.. Toki Petraakin kaipasin mutta Petran kanssa ollaan erossa oltu ..

Leikkaus meni sen verran hyvin ja jalkeille pääsy että vaikka kipuja oli ja on edelleen niin pääsin jo torstaina kotiin. Kepit ja muut apuvälineet odotti jo kotona ja niin odotti kaksi innokasta koiraakin. Nyt on viides päivä kotona ja Toivo malttaa ulkoilla hissunkissun minun kanssa,pisin köpöttelylenkki on jo peräti puolen kilsan pituinen,siinäkin aikaa meni melkein tunti mutta mikäs kiire meillä.. Kuonopannalla joudun varuilta poikaa ulkoiluttamaan ,yhtään riskiä voi ottaa että se saisikin päähänsä ykskaks singota sivulle tms,silloin voi metalli selässä sanoa työsopimuksensa irti.

Muutoin sitten tuntuu poika unohtaneen oppinsa melkolailla kokonaan .. Äänet se kyllä ilmoittaa mutta kurja homma että ovikellolle se alkoi taas huuto-haukkua,aletaan sitä siis taas uudestaan karsia pois. Sukan vetoa pyysin parina iltana,ensimmäisellä kerralla Toivo tuli mun eteen ja muutaman kerran kysyi VUH?? eikä tajunnu ei ollenkaan ett tarttis saada se sukka nyt pois jalasta. Toisella kertaa oli kaveri koirinensa täällä ja tuolloin sama homma..eli alotellaan sukan vetoakin jalasta pois uusiksi,mielenvirkistystä moneen muuhunkin oppimaansa juttuun kun tuppaa unohtaneen ne muutaman päivän aikana ..

Chico on juuri puolen vuoden ikäinen ja kyllä vaan entistä selvemmin on havaittavissa kumpi täällä on koirista ylempänä..siitä tämä kuva

Onneksi Toivo on niin hyväluonteinen ettei haasta riitaa eikä ole moksiskaan vaikka PikkuTirppa sitä komentaa välillä ja hmm harrastaa edelleenkin urakalla sitä "yhtä juttua " ,tosin osaa Toivokin sanaa mrrurr jos Chico tekee jotain mistä Toivo ei tykkää ( esim.Chico meinaa viedä siltä luun tms)ja hyvä että Chicolla on älliä sen verran ettei sekään ala riitoja haastamaan vaan uskoo kertamurauksella.

Selkä ei jaksa kauempaa istumista vaikka Toivon turinoita olisi kerrottavana paljonkin mutta jätetään juttua ensikerrallekkin.